Gå Banko 2016 - Ellinge Billedserier

Ellinge
"Et smørhul på Fyn"
Gå til indhold

Gå Banko 2016

Gåbanko
Søndag den 28. august 2016 var der igen Gå Banko i Ellinge, og det blev en våd oplevelse for de, som gik med i skoven. Og for et par af de, som sad yderst i teltet.
Efter flere dage med blå himmel og hedebølge, var der i stedet en masse tunge skyer, som sendte regn ned i spandevis.

Som altid kom Erik Christensen, ikke længere borgmester i hverken Ullerslev eller Nyborg, med medlem af Folketinget, og sendte deltagerne af sted.

I 2016 har Ellinge Læseforening 25 års jubilæum, så Erik Christensen kunne lægge ud med at fortælle, at alle som havde købt en spilleplade til Gå Banko, også havde fået en billet til en gratis øl eller vand.

I sin tale nævnte Erik Christensen blandt andet, at vi skal huske at være glade for at vi i Ellinge har et smørhul, hvor der er fred, i modsætning til mange andre steder rundt i verden, hvor der er uro og frygt.

Desuden bemærkede Erik hvor mange der var mødt frem til Gå Banko, og det på trods af de truende skyer, og al den regn og torden, som havde præget natten forinden.

Bestyrelsen takker
Bestyrelsen for Ellinge Læseforening har opgjort, at der var 109 gæster på pladsen til Gå Banko, og at købelysten var usædvanlig stor. Det var også grunden til, at der blev udsolgt af lotterisedler, og det beklager bestyrelsen.

Bestyrelsen vil sige tak til alle de der på trods af vejret havde lagt vejen omkring Ellinge Læseforening.

Og tak til de mange sponsorer, som med deres bidrag er med til at gøre det muligt at afholde Gå Banko, og dermed skaffe midler til indkøb af nye bøger med videre til biblioteket i Ellinge.

Endelig vil bestyrelsen sige tak til Erik Christensen som altid tager sig tid til at komme og sende Gå Banko deltagerne af sted. Denne gang var det vist 21. gang, og Erik har allerede lovet at komme igen næste år.
2016-08-29
+45 28 19 28 35

allan@ellinge.dk

www.ellinge.dk
Kirkeballe 11, Ellinge
5540 Ullerslev
+45 28 19 28 35

allan@ellinge.dk

www.ellinge.dk
Kirkeballe 11, Ellinge
5540 Ullerslev
Tilbage til indhold